Drycker

I vår pubavdelning kan du njuta av en kall öl, en varm kopp kaffe eller ett iskallt glas rose. Här visar vi också det bästa från de aktuella sporthändelserna på 2 storbildstv.

ÖL

De mest populära ölen i vår tid grundar sig alla på det underjästa, lagrade och mörka bayerska lageröl som fick spridning under 1800-talets början samt dess vidareutveckling i den tjeckiska staden Plzeň (tyska Pilsen) under mitten av 1800-talet till ljust, underjäst lageröl med mer markerad humlebeska, pilsner. Vi erbjuder ca 20 olika sorters öl på flaska, vilka varierar under året. Kolla med personalen för aktuellt utbud.

Alkoholfritt

Fanta har en lång historia. Läsken introducerades globalt 1940 och är vårt näst äldsta varumärke. 1955 lanserades varumärket i Italien första gången som en apelsinläsk. Det sägs att namnet Fanta ursprungligen kommer från Tyskland och härstammar från tyska ordet för fantasi: Fantasie. Idag är Fanta varumärket för läsk med många olika fruktiga smaker runt om i världen.I Sverige finns Fanta i smakerna orange, exotic, lemon, shokata (fläder och citron), pink grapefruit samt strawberry and kiwi. På Fågelfors har vi ett stort urval av alkoholfria alternativ, kolla med personalen för aktuellt utbud.

Vin

Gewürztraminer kommer ursprungligen från Alto Adige i norra Italien. I dag förknippas druvan ofta med Alsace i nordöstra Frankrike. 

Vinerna har en ganska kraftig gul färg och doften beskrivs som både kryddig och parfymerad. Vinerna är oftast torra, fylliga och alkoholrika. Typiskt för gewürztraminer är den låga fruktsyran och den parfymerade doften som påminner om litchifrukt. Urvalet av viner varierar efter säsong och tillgång, kolla med personalen för aktuellt utbud.

Övriga Alkoholhaltiga Drycker
Självklart har vi även en mängd andra alkoholhaltiga drycker, allt från Jordgubbscider via Vodka till Laphroaig. Listan skulle bli väldigt lång, så vi har vi valt att lägga fokus på drinklistor och aktuellt utbud i baren.
Kolla med personalen helt enkelt!